Dulceata acrisoara de mure

Printeaza

Dulceata acrisoara de mure din: mure, zahar, apa, lamaie.

Ingrediente:Dulceata acrisoara de mure

  • un kg mure
  • 750 g zahăr
  • 400 ml apă
  • o lămâie

 

Mod de preparare:

Se spală murele sub un jet de apă rece, rapid, se scurg şi se cântăresc.

Apa cu zahărul se pun la fiert şi se lasă 10 minute din momentul în care dă în clocot.

Se pun fructele si se lasă 45 de minute, amestecând deseori.

La finalul fierberii, se adaugă sucul strecurat de lămâie, apoi se pune în borcane sterilizate în prealabil, care se închid cu capace, ermetic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.