Drob din ficat

Printeaza

Drob din ficat din: ficat de pui, chifle, unt, oua, sare, piper, verdeata, unt si pesmet.

Ingrediente:Drob_din_ficat

  • 500 g ficat de pui
  • 2 chifle
  • 1 ceapa mica
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de verdeata tocata
  • 2 linguri de unt topit
  • 1 lingurita de pesmet

 

Mod de preparare:

prin maşina de tocat împreună cu chiflele înmuiate în lapte şi stoar­se bine. Adaugi şi ceapa tocată mărunt şi rumeni­tă în unt. Freci untul spumă şi adaugi 2 gălbenuşuri. Amesteci totul împreună cu ficatul şi freci bine. Adaugi sare, piper, pătrunjel verde tocat fin şi puţin maghiran.

La sfârşit, adaugi albuşurile bătute spumă. Ungi o formă cu unt, presari pesmet, torni compoziţia şi o coci la foc potrivit. Răstorni cozonacul pe un pat de salată verde şi îl serveşti cu sos de foşii sau alt sos, în funcţie de preferinţe.

Drob din ficat

Drob_din_ficat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi palce drobul asta deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.