Drob de vinete de cascaval

Printeaza

Drob de vinete de cascaval din: vinete, gris, cascaval, oua, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Drob de vinete de cascaval

  • 9 vinete
  • 1 lingură griş
  • 200 g caşcaval ras
  • 5 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele, le tai cuburi şi le pui în apă clocotită cu sare pentru 5 minute. După opărire le scurgi bine şi pregăteşti un vas pe care-l ungi cu unt.

Presari vinetele cu griş şi le pui în vas, jumătate de cantitate de vinete, jumătate din cantitatea de caşcaval ras, apoi iarăşi vinetele şi caşcavalul.

Baţi ouăle, toci pă­trunjelul şi le amesteci cu sare şi piper şi torni totul peste vinete, apoi dai vasul la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.