Drob de pui cu fistic in aluat
PrinteazaDrob de pui cu fistic in aluat din: ficat de pui, bacon, carne tocata de porc, ceapa, coriandru, usturoi, sare, piper, fistic, aluat foietaj si ou.
- 125 g ficat de pui
- 250 g bacon tocat mărunt
- 350 g carne tocată de porc
- 100 g bacon cu mai multă slănină
- 1 ceapă tocată mărunt
- o mână plină de coriandru tocat
- 2 căţei de usturoi zdrobiţi
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- 100 g fistic
- 1 aluat foietaj
- 1 ou, bătut uşor
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 180°C. Dă baconul, carnea tocată, slănina, ceapa, coriandrul, usturoiul şi ficatul prin maşina de tocat. Vei obţine un amestec neted. Condimentează bine cu sare şi piper.
Adaugă fisticul şi amestecă.Tapetează cu folie o formă de chec de 30×10 cm. Acoperă cu aluat foietaj baza şi pereţii tăvii. Părţile scurte din lateral nu trebuie să fie căptuşite. Toarnă amestecul de carne tocată în tavă şi acoperă cu fâşii de aluat.
Unge deasupra cu ou bătut.Introdu tava în cuptor şi lasă să se coacă 60-90 de minute, sau până când aluatul devine maroniu, iar umplutura este coaptă.
Lasă să se răcească în frigider.
Drob de pui cu fistic in aluat
Pofta buna!