Drob de pui cu fistic in aluat

Printeaza

Drob de pui cu fistic in aluat din: ficat de pui, bacon, carne tocata de porc, ceapa, coriandru, usturoi, sare, piper, fistic, aluat foietaj si ou.

Ingrediente:Drob_de_pui_cu_fistic_in_aluat

  • 125 g ficat de pui
  • 250 g bacon tocat mărunt
  • 350 g carne tocată de porc
  • 100 g bacon cu mai multă slănină
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • o mână plină de coriandru tocat
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat
  • 100 g fistic
  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou, bătut uşor

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180°C. Dă baconul, carnea tocată, slănina, ceapa, coriandrul, usturoiul şi ficatul prin maşina de tocat. Vei obţine un amestec neted. Condimentează bine cu sare şi piper.

Adaugă fisticul şi amestecă.Tapetează cu folie o formă de chec de 30×10 cm. Acoperă cu aluat foietaj baza şi pereţii tăvii. Părţile scurte din lateral nu trebuie să fie căptuşite. Toarnă amestecul de carne tocată în tavă şi acoperă cu fâşii de aluat.

Unge deasupra cu ou bătut.Introdu tava în cuptor şi lasă să se coacă 60-90 de minute, sau până când aluatul devine maroniu, iar umplutura este coaptă.

Lasă să se răcească în frigider.

Drob de pui cu fistic in aluat

Drob_de_pui_cu_fistic_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.