Drob de miel cu oua si usturoi

Printeaza

Drob de miel cu oua si usturoi din: oua, ulei de masline, piper, sare, patrunjel, ficat de miel, usturoi si marar.

Ingrediente:Drob_de_miel

  • 6  oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 varf cutit piper
  • 1 varf cutit sare
  • 2 fire patrunjel
  • 400 gr ficat de miel
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire marar

 

Mod de preparare:

Am fiert ficatul in apa cu sare. Cand s-a racit l-am dat prin masina de tocat. Am taiat marunt legumele. Am fiert 2 oua pentru a pune in interiorul drobului. Am facut compozitia pentru drob adaugand ficatul tocat, 4 oua, sarea, piperul, 1 lingura ulei de masline si legumele taiate.

Am uns vasul cu ulei si am pus o parte din compozitie. Am taiat in 2 ouale si am pus jumatatile in interior. Apoi am adaugat si restul de compozitie. Am pus apoi vasul la cuptor timp de 45 minute. Cand a fost gata l-am scos din cuptor si l-am lasat sa se raceasca.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.