Drob de miel cu marar si oua

Printeaza

Drob de miel cu marar si oua din: organe de miel, ceapa verde, marar, oua, sare, piper.

Ingrediente:Drob_de_miel_cu_marar_si_oua

  • organe interne de la un miel
  • 3 legatura ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 3 oua fierte tari
  • 3 oua crude
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Organele interne se spală bine si apoi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează si se lasă la fiert 15 minute. Odată fierte, organele se trec prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi verdeaţa.
Se potriveşte gustul tocăturii de sare şi piper şi se amestecă cu cele trei ouă crude bătute bine.

Intr-o tavă uşor unsă şi tapetată cu făină se pune jumătate din cantitatea de tocătură, se aşază ouăle fierte şi apoi se pune restul amestecului de tocătură. Se dă tava la cuptor pentru 40 de minute şi apoi se lasă să se răcească în tavă.

Drob de miel cu marar si oua

Drob_de_miel_cu_marar_si_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.