Drob de miel cu ceapa verde si patrunjel

Printeaza

Drob de miel cu ceapa verde si patrunjel: carne de miel, ficat, rinichi, plamani, inima, oua, ceapa verde, patrunjel, sare, piper, prapure de miel, ulei.

Ingrediente:Drob de miel cu ceapa verde si patrunjel

  • 1/2 kg carne macra de miel
  • 1 ficat
  • 2 rinichi
  • 2 plamani
  • inima
  • 3 oua
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • prapurele de miel
  • 1 ceasca ulei

Mod de preparare:

Se fierbe carnea de miel separat, se taie bucatele foarte mici si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate cu masina de tocat.

Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga peste ceapa si verdeata tocate marunt si calite putin in ulei. Se adauga si ouale batute bine.

Prapurul se pune intr-o tava unsa bine, cu marginile iesite afara din forma.  In prapur se pune amestecul facut mai inainte. Tava se da la cuptor si se coace la foc potrivit.

Cand s-a rumenit usor, este gata. Se scoate din tava si se serveste rece, taiat felii, asezate pe frunze de salata verde.

Daca organele de miel sunt prea mici, se poate completa cu pipote si ficatel de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.