Drob de miel cu ardei gras si branza nesarata

Printeaza

Drob de miel cu ardei gras si branza nesarata din: carne de miel, ceafa de porc, ceapa, usturoi, oua, ulei, branza nesarata, ardei gras, piper, sare.

Ingrediente:Drob_de_miel_cu_ardei_gras_si_branza_nesarata

  • 800 de grame de carne (file) de miel
  • 200 de grame de ceafă de porc
  • 2-3 cepe
  • 3-4 caţei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 lingură ulei vegetal
  • 100 de grame de brînză nesărată
  • 1 ardei gras (de preferinţă roşu)
  • piper negru
  • sare
  • formă dreptunghiulară metalică pentru copt

 

Mod de preparare:

Carnea se dă prin maşina de tocat de două ori împreună cu ceapa şi usturoiul. Se adaugă sarea, piperul, ouăle, se amestecă bine şi se bate. Brînza se taie cuburi, ardeiul se taie fidea măşcată. Forma se unge cu ulei.

Jumătate de porţie de carne se pune în formă şi se netezeşte. Deasupra se pune straturi brînza şi ardeiul tăiate. Se acoperă uniform cu carnea tocată. Se dă la cuptor la temperatura 180°C pentru 30-35 de minute pînă e gata.

Drob de miel cu ardei gras si branza nesarata

Drob_de_miel_cu_ardei_gras_si_branza_nesarata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.