Drob cu ciuperci

Printeaza

Drob cu ciuperci din: carne tocata, oua, morcovi, gris, paine, lapte, ceapa verde, patrunjel, margarina, ciuperci, mazare, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Drob_cu_ciuperci

  • 500 g carne tocata amestec
  • 4 oua
  • 3 morcovi
  • 2 linguri gris
  • 2 felii paine
  • 100 ml lapte
  • care 2 legaturi ceapa verde si patrunjel
  • cate 1 lingura margarina si pesmet pentru forma
  • 10 ciuperci
  • 2 linguri mazare
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inmoi pâinea în lapte. Speli şi tai mărunt ceapa verde şi pătrunjelul. Cureţi şi speli morcovii. Razi fin 2 dintre morcovi. Amesteci ouăle bătute cu morcovii raşi, carnea, verdeaţa, grisul, pâinea stoarsă, sare şi piper după gust. Ungi cu margarină şi tapetezi cu pesmet o formă termorezistentă rotundă.

Pui compoziţia, îi netezeşti suprafaţa şi, cu dosul lingurii, faci pe margine 10 mici adâncituri. Cureţi şi speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele şi le înăbuşi în ulei, timp de 5 minute, împreună cu mazărea şi morcovul rămas, tăiat cubuleţe.

Aşezi pălăriile ciupercilor în adâncituri şi le umpli cu legumele călite. Coci drobul în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru aproximativ 40 de minute.

Drob cu ciuperci

Drob_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.