Drob cu ciuperci umplute

Printeaza

Drob cu ciuperci umplute din: carne tocata amestec, oua, morcovi, gris, paine, lapte, ceapa verde, patrunjel, margarina, pesmet, ciuperci, mazare, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Drob_cu_ciuperci_umplute

  • 500 g carne tocata amestec
  • 4 oua
  • 3 morcovi
  • 2 linguri gris
  • 2 felii paine
  • 100 ml lapte
  • cate 2 legaturi ceapa verde si patrunjel
  • cate 1 lingura margarina si pesmet pentru forma
  • 10 ciuperci
  • 2 linguri mazare
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi pâinea în lapte. Spălaţi şi tăiaţi mărunt ceapa verde şi pătrunjelul.

Curăţaţi şi spălaţi morcovii. Radeţi fin 2 mor­covi.

Amestecaţi ouăle bătute cu morcovii raşi, carnea, verdeaţa, grisul, pâinea stoarsă, sare şi piper după gust.

Ungeţi cu margarină şi tapetaţi cu pesmet o formă termorezistentă rotundă.

Aşezaţi compoziţia şi, cu dosul lingurii, faceţi pe margine 10 mici adânci­turi.

Curăţaţi, spălaţi ciupercile şi înăbuşiţi-le pălăriile 5 min. în ulei, împreună cu mazărea şi morcovul rămas, tăiat cubuleţe.

Aşezaţi pălăriile ciupercilor în adâncituri şi umpleţi-le cu legumele călite.

Coaceţi drobul în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, 40 minute.

Drob cu ciuperci umplute

Drob_cu_ciuperci_umplute

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Drob din soia cu legume

Drob de ciuperci cu usturoi verde

Drob de ciuperci cu usturoi verde din: ciuperci, orez, ceapa verde, usturoi verde, marar, oua, unt, sare. Ingrediente: 2 cutii ciuperci 1 cană orez fiert 2 legături ceapă verde 1 legătură usturoi verde 2 legături mărar 4 ouă 50 g unt sare   Mod de preparare: Se înăbuşă în unt ciupercile tăiate mărunt. După ce se […]

Drob de ciuperci

Drob cu ciuperci pleurotus

Drob cu ciuperci pleurotus din: ciuperci, pastarnac, telina, morcovi, ceapa, marar, sare, piper, faina, margarina. Ingrediente: 500 g ciuperci Pleurotus 2 rădăcini păstârnac 1 /2 ţelină 3 morcovi 2 legături ceapă verde 2 legături mărar sare piper 4 linguri făină margarină pentru tapetat   Mod de preparare: Se pun la fiert rădăcinoasele într-un vas cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.