Drob cu carne de curcan si de porc

Printeaza

Drob cu carne de curcan si de porc din: carne de curcan, carne de porc, oua, paine, ceapa, ulei, patrunjel, gris, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Drob_cu_carne_de_curcan_si_de_porc

  • 400 g carne tocată de curcan
  • 400 g carne tocată de porc
  • 1 ou crud + 4-5 ouă fierte
  • 1 felie de pâine
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 50 g gris
  • sare
  • piper
  • lapte

 

Mod de preparare:

Inmoaie pâinea în lapte călduţ, sotează cepele uscate tocate fin şi lasă-le deoparte. Spală pătrunjelul şi ceapa verde şi taie-le mărunt.

Pune cărnurile tocate într-un castron, adaugă verdeţurile, ceapa sotatâ, oul, pâinea înmuiată şi bine scursă, grisul. Potriveşte gustul de sare şi piper proaspăt măcinat.

Tapetează o formă cu hârtie de copt şi pune jumătate din compoziţia de carne. Aşază din loc în loc ouăle fierte şi curăţate, apoi acoperă cu restul de carne.

Dă la cuptorul preîncălzit pentru 60-75 de minute sau până ce drobul căpătă o culoare rumenă şi apetisantă. Feliază-l după ce s-a răcorit şi serveşte-l cu salată de sezon.

Drob cu carne de curcan si de porc

Drob_cu_carne_de_curcan_si_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.