Dressing pentru salata Cezar

Printeaza

O reteta de Dressing pentru salata Cezar din: usturoi, galbenusuri, ulei de masline, sos warcestershire si parmezan. Salata Cezar este deseori considerată o creaţie americană, ea fiind de fapt creată de către Caesar Cardini, în Tijuana, Mexic, anii 1920.

Ingrediente:Dressing pentru salata Cezar

  • 3 căţei mici de usturoi, zdrobiţi
  • 2 gălbenuşuri
  • 60 ml ulei de măsline
  • o linguriţă de sos Worcestershire
  • 55 g parmezan ras

Mod de preparare:

Intr-un castron mare de sticlă, bateţi cu telul sau cu mixerul usturoiul zdrobit şi gălbenuşurile. începeţi să adăugaţi uleiul de măsline, picătură cu picătură, sau în şuvoi subţire, amestecând continuu, până când observaţi că dressingul începe să se îngroaşe.

Adăugaţi sosul Worcestershire. Continuaţi să adăugaţi ulei, bătând cu telul, adăugaţi apoi lămâia şi la sfârşit parmezanul.

Pentru a prepara o salată Cezar, amestecaţi într-un castron mare frunze de salată, spălate şi uscate, şi acest dressing. îndepărtaţi coaja a patru felii de pâine şi tăiaţi-le apoi în cuburi mici. Prăjiţi-le în 30 ml ulei de măsline, până devin crocante şi aurii. Presăraţi crutoanele peste salată, apoi aşezaţi deasupra 45 g file de anşoa şi puţin parmezan ras.

Dressing pentru salata Cezar

Dressing pentru salata Cezar

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata cezar
  • dressing salata cezar
  • dressing salata caesar
  • dressing pentru salata cezar
  • sos cezar

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.