Dovlecel pane cu cascaval si rosii

Printeaza

Dovlecel pane cu cascaval si rosii din: dovlecei, caşcaval, rosii, ulei, sare.

 

Ingrediente:Dovlecel pane cu cascaval si rosii

  • 6 dovlecei
  • 250 g caşcaval
  • 5-6 roşii
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi tai rondele, îi dai cu puţină sare şi îi laşi timp de 10 minute.

Tamponezi apoi feliile de dovlecei cu un prosop şi le prăjeşti în ulei încins (le poţi pune şi pe grătar).

Intr-o cratiţă aşezi un rând de felii de dovlecei, unul de caşcaval ras şi unul de roşii curăţate de pieliţe şi de seminţe.

Dai tava la cuptor pen­tru 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.