Dovlecei umpluti cu varza si nuca

Printeaza

Dovlecei umpluti cu varza si nuca din: dovlecei, varza, nuca, sare, ceapa, rosii.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu varza si nuca

  • 8 dovlecei
  • 1 varza
  • sare
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • nuca

 

Mod de preparare:

Se taie în două, pe lungime, 8 dovlecei şi se scobesc de miez. Se presară cu puţină sare şi se lasă la scurs. Se toacă o varză mică, se freacă cu sare şi se lasă câteva minute, după care se va scurge zeama.

Se căleşte în ulei 1 ceapă tocată, apoi se adaugă varza, se călesc împreună până se înmoaie, se adaugă 2 roşii tocate şi 10 bucăţi de miez de nucă pisate şi se mai călesc câteva minute cu mărar tocat.

Dovleceii se umplu cu această compoziţie, se aşază într-un vas termorezistent, se acoperă cu apă şi se presară cimbru.

Se dă vasul la cuptor 25-30 minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Dovlecei umpluti cu varza si nuca
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.