Dovlecei umpluti cu carne tocata

Printeaza

Dovlecei umpluti cu carne tocata din: dovlecei, carne tocata, ceapa, paine, orez, patrunjel, marar, bulion, cub de supa, sare, piper, smantana.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu carne tocata

  • 6 dovlecei
  • 500 g carne tocată (pui sau porc)
  • 1 ceapă medie
  • 1 felie de pâine
  • 2 linguri cu vârf cu orez
  • pătrunjel
  • mărar
  • 200 g bulion
  • 1 cub de supă
  • sare
  • piper
  • smântână

 

Mod de preparare:

Se spală dovleceii, se taie pe lung, în jumătate, se scobesc şi se presară sare. Separat se prepară amestecul din carnea tocată, pâine, orez, ceapă, mărar, pătrunjel şi piper.

Se umplu dovleceii cu acest amestec, se aşază în tavă, iar deasupra se toarnă sosul rece făcut din cubul de supă, puţină apă, smântână şi bulion.

Se bagă tava la cuptor cam o oră, iar dacă sosul scade, se poate adăuga câte puţină apă.

Dovlecei umpluti cu carne tocata

Dovlecei umpluti cu carne tocata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.