Dovlecei umpluti cu carne si mozzarella

Printeaza

Dovlecei umpluti cu carne si mozzarella din: dovlecei, carne tocată, ceapa, marar, mozzarella, suc de rosii, ulei, sare, boia, piper.

Dovlecei_umpluti_cu_carne_si_mozzarella

Ingrediente:

  •  4 dovlecei
  •  300 g carne tocată
  •  o ceapă
  •  o legătură mărar
  •  100 g mozzarella
  •  2-3 linguri suc de roşii
  •  o lingură ulei
  •  sare
  •  boia
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea se pune la călit în ulei si, după ce şi-a schimbat cu­loarea-pe jumătate, se adaugă ceapa tocată. Se presară sare, boia şi piper si se amestecă mereu. Se lasă pe foc aproximativ 15 minute.

Dovleceii se taie în două pe lung, se scot seminţele si apoi se pune carnea amestecată cu suc de roşii. Se acoperă carnea cu felii de brânză şi se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc cu mărar.

Dovlecei umpluti cu carne si mozzarella

Dovlecei_umpluti_cu_carne_si_mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.