Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

Printeaza

Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi din: dovlecei, usturoi, otet, ulei de masline, sare, ierburi aromatice.

Ingrediente:Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

  • 2 dovlecei potriviti ca marime
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de otet
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si ierburi aromatice dupa gust

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Dovleceii, cu tot cu coajă se taie în felii rondele, potrivite ca grosime, se sărează şi condimentează după gust.

Se încinge o tigaie de teflon unsă cu ulei de măsline şi se aşază feliile de dovlecel, apoi se pune un capac.

Se lasă câteva minute şi se întorc pe partea cealaltă. Se lasă pe foc mic până când se rumenesc.

Se curăţă şi se pisează usturoiul, se amestecă cu oţetul şi uleiul şi apoi se adaugă peste dovlecei. Se lasă câteva minute până când dovleceii se pătrund de usturoi.

Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

Pofta buna!


Poate iti place si:

How_to_make_Fried_Zucchini

Fried Zucchini                         How to make Fried Zucchini   Pofta buna!

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dovlecei cu usturoi
  • dovlecei la tigaie
  • dovlecel la tigaie
  • dovlecei trasi la tigaie
  • dovlecel tras la tigaie
  • dovlecei prajiti cu usturoi si otet
  • dovlecei la tigaie cu usturoi
  • dovlecei reteta tigaie
Sumar
recipe image
Nume reteta
Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

1 comentariu

  1. O nebunie, o simfonie de gusturi delicioase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.