Dovlecei în otet

Printeaza

Dovlecei în otet din: dovlecei, zahar, sare, otet, crengute de marar.

Ingrediente:muraturi

  • 2 kg dovlecei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • otet
  • crengute de marar

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi tai felii, după care îi pui în borcane, cu o lingurita de sare si 1 lingurita de zahar pentru fiecare borcan. Aşezi crenguţe de mărar deasupra, torni oţetul şi astupi borcanele.

Le pui într-un vas mai mare şi mai puţin înalt cu apă şi le fierbi la bain-marie 30 de minute, din momentul in care apa a dat in clocot.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.