Dovlecei gratinaţi

Printeaza

Dovlecei gratinaţi

Ingrediente:Dovlecei gratinati

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 100 g şuncă afumată
  • 200 g smântână
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi tai cubuleţe şi îi fierbi în apă sărată 5 minute. Ii laşi să se scurgă foarte bine şi îi aşezi într-un vas termorezistent sau o cratiţă.

Cureţi ceapa şi usturoiul, le toci, tai mărunt şi şunca, le căleşti împreună şi le adaugi peste dovlecei potrivind de sare şi piper.

Baţi ouăle cu smântână şi caşcavalul ras, torni amestecul peste dovfecei şi şuncă şi dai totul la cup­tor pentru 15-20 de minute. E bun şi cald, şi rece!

Dovlecei gratinaţi

Dovlecei gratinati

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.