Dovlecei gratinati cu telemea si cascaval

Printeaza

Dovlecei gratinati cu telemea si cascaval din: dovlecei, telemea, oua, cascaval, rosii, ulei.

Ingrediente:Dovlecei_gratinati_cu_telemea_si_cascaval

  • 4 dovlecei
  • 350 g telemeea
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • cateva rosii de gatit
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Dovleceii curăţaţi se pun la fiert în apă cu sare şi se lasă 10 minute. Apoi se scurg. Telemeaua se fărâmiţează. Se bat ouăle şi se amestecă apoi cu brânza telemea. Se taie în două pe lung dovleceii. Miezul lor se scoate şi se pune peste ouă şi brânză.

Se aşază bărcuţele de dovlecei în tava de copt unsă în prealabil cu ulei, se pune umplutura, se aşază feliile de roşii şi se dă la cuptor pentru 10 minute. După acest timp, se scoate tava, se presară caşcaval şi se mai lasă încă 10 minute.

Dovlecei gratinati cu telemea si cascaval

Dovlecei_gratinati_cu_telemea_si_cascaval

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Promit ca incerc reteta de dovlecei gratinati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.