Dovlecei cu piept de pui

Printeaza

Dovlecei cu piept de pui din: piept de pui, dovlecei, usturoi, ulei, telemea, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei cu piept de pui

  • 1 piept de pui
  • 2 dovlecei mijlocii
  • 5-6 căţei de usturoi pisaţi
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri telemea rasă de oaie
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovleceii îi cureţi, îi speli şi îi zvinţi. Pieptului de pui îi iei pielea, apoi îl tai fâşii. Intr-o tigaie încingi uleiul şi prăjeşti fâşiile de carne, pe ambele părţi, apoi le scoţi pe o farfurie şi le păstrezi calde.

In uleiul rămas în tigaie, căleşti fâşiile de dovlecei şi usturoiul pisat.

Puiul astfel pregătit îl aşezi pe un platou împreună cu fâşiile de dovlecei, răsfirate în jurul puiului şi le stropeşti cu sosul rămas în tigaie.

Deasupra razi telemea şi ornezi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. O mancare simpla si buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.