Dovlecei cu oua

Printeaza

Dovlecei cu oua din: dovlecei, ciuperci, ardei, ceapa, oua, mozzarella, orez, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei cu oua

  • 3 dovlecei
  • 5-6 ciuperci
  • 1 ardei roşu
  • 1/2 ceapă
  • mozzarella
  • 6 ouă de prepeliţă
  • 1 mână de orez
  • 1 cană supă de legume
  • mărar verde
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie pe lung în jumătăţi, îndepărtând capetele. Se scobesc cu o linguriţă, lăsând câte 1 cm necurăţat la capete, apoi se dau în 2-3 clocote, în apă fiartă cu sare, şi se scurg.

Se căleşte ceapa tocată cu ardeiul tocat şi ciupercile feliate; se adaugă supa şi orezul, se acoperă şi se lasă să fiarbă înăbuşit.

Se presară mărar şi sare.

Intr-o tăviţă se pun ulei şi puţină supă, apoi se aşază jumătăţile de dovlecel, cu scobitura în sus. Se umplu cu compoziţie de ciuperci şi se acoperă cu câte o felie de mozzarella decupată în centru, unde se sparge câte un ou de prepeliţă.

Se dau la cuptor până se încheagă oul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.