Dovlecei cu carne tocata de vita

Printeaza

Dovlecei cu carne tocata de vita din: dovlecei, carne tocata de vita, orez, rosii, morcovi, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei_cu_carne_tocata_de_vita

  • 8 dovlecei medii
  • 400 g carne tocata de vita
  • 50 g orez
  • 500 g rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa tocată în două linguri cu ulei. Când a devenit translucidă, adaugă carnea tocată şi căleşte-o. Când s-a înmuiat, pune jumătate din roşiile curăţate de pieliţă şi cotoare, tocate mărunt. Pune un praf de sare şi de piper şi lasă sosul să scadă.

Căleşte într-o lingură cu ulei morcovii tăiaţi în rondele şi stropeşte-i din când în când cu apă ca să se înmoaie. Pune deasupra restul de roşii curăţate şi tocate şi lasă la fiert ca pentru un sos.

Taie dovleceii în două, scobeşte-i cu ajutorul unei linguriţe.

Umple-i cu amestecul de carne şi aşază-i într-o tavă în care ai pus sosul de morcovi şi roşii. Acoperă şi dă la cuptor.

Stropeşte cu apă până ce se înmoaie dovleceii. Serveşte-i cu iaurt cremos.

Dovlecei cu carne tocata de vita

Dovlecei_cu_carne_tocata_de_vita

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Astia arata mai degreaba zuchini

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.