Dovleac prajit cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Dovleac prajit cu usturoi si patrunjel

Dovleac prajit cu usturoi si patrunjel din: dovleac, unt, sare, piper, patrunjel, usturoi.

Ingrediente :

  • 1 bucata mai mare de dovleac curatat de coaja si seminte (circa 1 kg)
  • 50 g unt topit
  • sare
  • piper pisat
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Se taie dovleacul felii groase de 1-2 cm, care se pun intr-o tigaie de teflon in untul bine incins si se rumenesc circa 5 minute pe fiecare parte.

Se sareaza, se pipereaza, se presara cu patrunjelul tocat si usturoiul presat si se mai lasa putin pe foc.

Dovleacul astfel preparat se poate servi cu smantana si verdeata ca aperitiv sau ca garnitura la orice fel de friptura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.