Dovleac plăcintar la cuptor

Printeaza

Dovleac plăcintar la cuptor din: dovleac placinta, cozi de telina, dovlecel, rosii cherry, sos de soia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovleac_placintar_la_cuptor

  • 1/2 dovleac placintar (cam 500 g)
  • 3 cozi de telina
  • 1 dovlecel alb
  • 10 rosii cherry
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mai întâi speli legumele, iar dovleacul portocaliu îl cureţi de coajă şi de seminţe. Tai legumele cuburi, felii, bucăţi, jumătăţi, cum preferi. Le pui în tava pentru cuptor sau într-un vas ceramic uns cu ulei, le condimentezi după gust, adaugi apa şi sosul de soia, pentru un plus de savoare.

Pui capacul (dacă nu ai tavă cu capac, poţi folosi folie de aluminiu). Dai tava sau vasul la cuptor, pentru circa 40 de minute.

Dovleac plăcintar la cuptor

Dovleac_placintar_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.