Douazeci de Retete pentru Petreceri

Printeaza

Retete pentru Petreceri:

Fructe_de_mare_in_sos_de_smantana_18

Reteta zilei: Fructe de mare in sos de smantana

Fructe de mare in sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari, creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.   Ingrediente: 1 ceapa 2 fileuri de peste 3-4 calamari 1 kg de creveti, scoici Smantana 2 catei de usturoi Patrunjel sare si piper   Mod de preparare: Spalati si puneti in apa rece timp de […]

Crochete_de_ton_12

Reteta zilei: Crochete de ton

Crochete de ton din: ton, mustar dijon, praz, oua, suc de lamaie, sare, piper, pesmet, ulei de masline, iaurt, marar.   Ingrediente : 500gr ton, maruntit 2 lingurite mustar Dijon 2 fire praz, tocat 2 oua, batute 1 lingurita suc de lamaie 1/2 lingurita de sare 1/4 linguriță de piper ¾ ceasca pesmet ulei de […]

Nuci_si_alune_caramelizate_07

Reteta zilei: Nuci si alune caramelizate

Nuci si alune caramelizate din: zahar brun, zahar, sare, piper, scortisoara, nuci, alune, albus de ou, apa.   Ingrediente: 1/3 ceasca de zahar brun 2/3 ceasca de zahar 1 linguriță de sare 1 varf de cuțit de piper 1 lingurita scortisoara macinata 500 gr nuci si alune 1 albus de ou , la temperatura camerei […]

Burgeri_de_pui_cu_legume_06

Reteta zilei: Burgeri de pui cu legume

Burgeri de pui cu legume din: carne tocata de pui, ceapa rosie, ardei gras, usturoi, ou, sos de soia, pesmet, condimente, sare, piper, salata verde, sos de chili dulce.   Ingrediente: 1 kg carne tocata de pui ½ ceapa rosie, feliata ½ ardei gras rosu, tocat marunt 1 catel de usturoi, zdrobit 1 ou ¼ […]

Tort_delicios_cu_crema_de_ciocolata_05

Reteta zilei: Tort delicios cu crema de ciocolata

Tort delicios cu crema de ciocolata din: faina, zahar, unt nesarat, lapte, oua, galbenus de ou, praf de copt, sare, esenta de vanilie, esenta de migdale, ciocolata amaruie, zahar pudra, sirop, smantana.   Ingrediente blat: 2 1/4 cani faina 1 1/2 cani de zahar 3/4 ceasca de unt nesarat 3/4 cana de lapte 3 oua, […]

Prajitura_cu_dovleac_si_topping_de_frisca_10

Reteta zilei: Prajitura cu dovleac si topping de frisca

Prajitura cu dovleac si topping de frisca din: piure de dovleac, lapte, zahar, condimente pentru dovleac, oua, blat, nuci, unt, frisca, crema de branza, zahar pudra.   Ingrediente: 1 cutie piure de dovleac 1 cutie de lapte 1 cana de zahar 1 lingurita de condimente pentru dovleac 3 oua 1 blat 1 cana nuci, maruntite […]

Piept_de_pui_in_crusta_de_pesmet_cu_sos_de_maioneza_15

Reteta zilei: Piept de pui in crusta de pesmet cu sos de maioneza

Piept de pui in crusta de pesmet cu sos de maioneza din: maioneza, sos chili, sos sriracha, pesmet, ulei de canola, nuci pecan, faina, praf de usturoi, piper cayenne, ou, apa, mustar, cimbru, piept de pui, ulei.   Ingrediente: 1/4 ceasca maioneza 2 linguri sos chili dulce 1 lingurita sos sriracha 2 cupe pesmet 2 […]

Bruschete_cu_sos_si_branza_de_capra_06

Reteta zilei: Bruschete cu sos si branza de capra

Bruschete cu sos si branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper, bagheta, branza de capra.   Ingrediente pentru sos: 1 borcan rosii uscate in ulei, scurse și tocate 1 lingura ulei de masline 1/2 ceapa, taiata felii subțiri 1 catel […]

Rulouri_cu_dovleac_si_nuca_06

Reteta zilei: Rulouri cu dovleac si nuca

Rulouri cu dovleac si nuca din: crema de branza, unt, zahar, sare, esenta de vanilie, faina, piure de dovleac, unt, zahar brun, condimente, scortisoara, nuci.   Ingrediente aluat: 120gr crema de branza 150 gr unt 2 linguri de zahar 1/8 lingurita de sare 1/2 lingurita esenta de vanilie 1 ceasca faina Ingrediente umplutura dovleac: 1/2 […]

Bruschete_cu_branza_de_capra_si_capsuni_04

Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si capsuni

Bruschete cu branza de capra si capsuni din: capsuni, otet balsamic, ulei de masline, busuioc, branza de capra, bagheta.   Ingrediente: 2 cesti capsuni feliate 1 lingura otet balsamic 1 lingura ulei de masline 2 linguri de busuioc proaspat,tocat 60 gr branza de capra 1 bagheta, feliata   Mod de preparare: Intr-un castron mic combinati […]

Sos_pesto_7

Reteta zilei: Sos pesto

O reteta savuroasa de Sos pesto din: busuioc, usturoi, nuci, parmezan, sare, piper si ulei de masline extravirgin.   Ingrediente: 2 cani busuioc proaspat 1 cătel de usturoi ¼ ceasca de nuci ½ ceasca parmezan ras sau brânză Pecorino ¼ lingurita de sare piper negru proaspăt macinat 2/3 ceasca de ulei de masline extravirgin   […]

Inghetata_cu_aroma_de_portocale_13

Reteta zilei: Inghetata cu aroma de portocale

Inghetata cu aroma de portocale din: zahar, ou, lapte, smantana, vanilie, suc de portocale, coaja de portocala.   Ingrediente: 1/2 cana de zahar 4 galbenusuri de ou 2 cesti lapte 2 cesti smantana 1 lingurita de vanilie 2 cesti de suc de portocale Coaja de la 2 portocale   Mod de preparare: Combinati zaharul, galbenușurile […]

Curcan_la_cuptor_09

Reteta zilei: Curcan la cuptor

Curcan la cuptor din: sare, piper negru, piper rosu, piper alb, cimbru, coaja de portocala, coaja de lamie, foi dafin, unt, curcan.   Ingrediente: 1/2 ceasca de sare 2 linguri de boabe de piper negru 1 lingura de boabe de piper rosu 1/2 lingura de boabe de piper alb 1 lingura de cimbru proaspat coaja […]

Midii_in_sos_picant_pe_pat_de_orez_07

Reteta zilei: Midii in sos picant pe pat de orez

Midii in sos picant pe pat de orez din: midii, usturoi, ardei iute, piper negru, sos de stridii, sos de peste, zahar, frunze de limeta, busuioc, ulei, orez fiert. Ingrediente: 1 kg de midii, curatate 3 catei de usturoi, tocat 5 ardei iuti, tocat 2 linguri de piper negru, zdrobit 2 linguri de sos de […]

Pizza_cu_blat_din_vinete_12

Reteta zilei: Pizza cu blat din vinete

O reteta savuroasa de Pizza cu blat din vinete din: vinete, sare, ulei de masline, condimente, busuioc, parmezan, mozzarella, usturoi, rosii si oregano.   Ingrediente: 1 vânătă 1 lingura sare 2 linguri ulei de măsline 2 lingurite condimente italiene 10 frunze de busuioc 1/3 ceasca parmezan ras 1/3 ceasca fin mozzarella rasa Ingrediente sos: 2-3 […]

Prajitura_cu_nuci_si_vanilie_08

Reteta zilei: Prajitura cu nuci si vanilie

Prajitura cu nuci si vanilie din: aluat de patiserie, nuci, zahar, sirop, unt, vanilie, ou.   Ingrediente: 1 aluat de patiserie 1/2 cana nuci tocate 1/2 cana de zahar 1/2 cana sirop 1 lingura unt, topit 1/2 lingurita vanilie 1 ou, batut     Mod de preparare: Puneti aluatul intr-o tava mare. Coaceti timp de […]

Piept_de_pui_umplut_cu_branza_de_capra_si_afine_07

Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine

Piept de pui umplut cu branza de capra si afine din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, piper, sare, afine, branza de capra.   Ingrediente: 2 buc piept de pui 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat ½ lingurita piper negru ½ lingurita de sare ¼ cana afine ¼ cana […]

Tort_cu_crema_de_ciocolata_frisca_si_caramel_17

Reteta zilei: Tort cu crema de ciocolata, frisca si caramel

Tort cu crema de ciocolata si frisca din: lapte, fulgi de ciocolata, apa rece, amidon, lapte condensat, oua, esenta de vanilie, unt, ciocolata, frisca, zahar, caramel, blat de tort.   Ingrediente: 2/3 cana de lapte ¾ ceasca fulgi de ciocolata 1/4 ceasca de apa rece 2 linguri amidon 1 cutie lapte condensat 3 oua, batute […]

Paste_umplute_cu_carne_de_vita_12

Reteta zilei: Paste umplute cu carne de vita

Paste umplute cu carne de vita  din: paste, carne tocata de vita, condimente, fasole neagra, branza cheddar, ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, ardei iute, supa de pui, smantana, avocado, suc de limeta, coriandru, chimen, sare, fulgi de ardei rosu.   Ingrediente: 1 cutie paste sub forma de cochilii 1 kg carne tocata de vita […]

Sandwich_cu_carne_de_porc_si_sos_de_maioneza_cu_usturoi_12

Reteta zilei: Sandwich cu carne de porc si sos de maioneza cu usturoi

Sandwich cu carne de porc si sos de maioneza cu usturoi din: carne de porc, baghete, ceapa, ardei iute, cascaval, maioneza, patrunjel, usturoi, suc de portocale, limeta, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg carne de porc 2 baghete 2 cepe 1 cana ardei iute, cuburi 8 felii cascaval 1 cana maioneza 1 lingura patrunjel 3 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.