Dorada in sos de chili si limette

Printeaza

Dorada in sos de chili si limette din: ghimbir, usturoi, ardei iute roşu, coaja rasă de la 1 limettă, iaurt de soia, sare, otet balsamic, dorada, zahar, ceapă verde, ulei de măsline, rosii cherry, piper.

Dorada_in_sos_de_chili_si_limette

Ingrediente:

  • 20 g ghimbir
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute roşu
  • 1 legătură coriandru
  • coaja rasă de la 1 limettă,
  • 300 g iaurt de soia
  • sare
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 600 g roşii cherry
  • 1 legătură ceapă verde
  • 4 linguri ulei de măsline
  • piper
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 8 fileuri de doradă

Mod de preparare:

Se toacă (separat) ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute şi frunzele de coriandru. Se amestecă iaurtul de soia cu coajă de limette, ardei iute, sare zahăr, ghimbir şi coriandru. Se încing 2 linguri ulei şi se prăjesc roşiile şi ceapa verde tăiate felii.

Se adaugă usturoi şi piper, se stinge cu oţet balsa­mic şi se scot din tigaie. Se prăjeşte peştele în 2 linguri ulei şi se serveşte cu legume şi sosul de iaurt.

Dorada in sos de chili si limette

Dorada_in_sos_de_chili_si_limette

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.