Dorada in crusta

Printeaza

Dorada in crusta din: dorada, ulei, sare, piper, mere, file de ansoa, capere, patrunjel, ulei, parmezan, miez de paine.

Ingrediente:Dorada_in_crusta

  • un peşte dorada
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 mere

Pentru garnitură:

  • 6 fileuri de anşoa
  • 6 capere
  • coaja unei lămai
  • 3 linguri pătrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 40 g parmezan
  • 100 g miez de pâine

 

Mod de preparare:

Peştele curăţat şi spălat se şterge, se presară cu sare şi piper, si unge cu ulei si se pune în tava de cuptor, alături de mere. Se dă copt si se lasă 15 minute.

Intre timp, caperele, fileurile, coaja de lămâie, pătrunjelul uleiul si parmezanul se pun în robotul mixerului si se mixează. După ce s-a obţinut o compoziţie ca un piure, se adaugă miezul de pâine neînmuiat şi se mixează din nou.

Se scoate pestele după primele 15 minute, se aşază amestecul cu pâine deasupra lui si se continuă coacerea încă 15 minute. Se serveste alaturi de merele coapte.

Dorada in crusta

Dorada_in_crusta

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.