Dorada cu marinata de mustar si lamaie

Printeaza

Dorada cu marinata de mustar si lamaie din: dorada, zeama de lamaie, ulei de masline, mustar de dijon, marar, ceapa verde, coaja de lamaie, piper alb.

 

Ingrediente:Dorada_cu_marinata_de_mustar_si_lamaie

  • 6 dorade potrivite
  • 1/2 cana zeama de lamaie
  • 1/4 cana ulei de masline
  • 1/4 cana mustar de Dijon
  • 3 linguri marar proaspat, tocat
  • 2 linguri ceapa verde, tocata
  • 1 lingura coaja de lamaie, rasa fin, fara partea alba
  • 1 lingurita piper alb, macinat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi doradele de solzi şi intestine. Pregătiţi marinata combinând toate ingredientele, în afară de peşte.

Puneţi peştii într- o pungă cu fermoar sau o cutie cu capac şi amestecaţi-i bine cu marinata. închideţi recipientul, lăsaţi 30 min în frigider.

Scoateţi doradele din marinată şi frigeţi-le cca 6 min pe fiecare parte.

Serviţi imediat, cu garnitura preferată.

Dorada cu marinata de mustar si lamaie

Dorada_cu_marinata_de_mustar_si_lamaie

Pofta buna!

 

 

 

Dorada: Beneficii pentru Sănătate, Contraindicatii și Cele Mai Bune Rețete – Ghidul Complet

Dorada: Beneficii pentru Sănătate, Contraindicatii și Cele Mai Bune Rețete – Ghidul Complet. Dorada, cunoscută științific sub numele de Sparus aurata, este un pește apreciat în bucătăriile din întreaga lume, în special în regiunile mediteraneene, pentru carnea sa albă, fină și gustul delicat. Dorada este un pește nativ în apele sărate și salmastre ale Mării […]

 

Dorada la gratar cu broccoli

Dorada la gratar cu broccoli

Dorada la gratar cu broccoli din: dorada, broccoli, masline, ulei, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 2 peşti dorada 500 g broccoli sare piper 50 ml ulei 100 g masline suc de lamaie   Mod de preparare: Se eviscerează 2 peşti dorada şi se dau cu sare şi piper. Se opăresc 500 g broccoli 5 minute în […]

 

Dorada cu chili la cuptor

Dorada la cuptor cu praz

Dorada la cuptor cu praz din: dorada, praz, vin, ulei, sare, piper, lamai. Ingrediente: o doradă mare un fir praz 2 lămâi 4 linguri ulei 200 ml vin o linguriţă piper boabe amestecat sare   Mod de preparare: Se unge cu 2 linguri de ulei peştele la interior şi exterior. Se taie prazul rondele şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.