Dieta suedeza (scapi pana la 5 kilograme in 7 zile)

Printeaza

Dieta suedeza e un sistem de nutritie pus la punct care te ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus prin reglarea metabolismului. Dieta suedeza se bazeaza pe terci din faina de hrisca, lapte cu continut redus de grasime, cartofi, fructe si legume si poti slabi cu ajutorul ei intre 3 si 5 kilograme intr-o saptamana.

Dieta suedeza detaliata pe zile :Dieta suedeza (scapi pana la 5 kilograme in 7 zile)

Luni

Mic dejun: 1 pahar de lapte cu continut redus de grasime si terci din faina de hrisca.
Pranz: 100 g branza de vaca, salata de rosii, ceapa si piper verde si un pahar de lapte cald.
Cina: 3 cartofi copti, 200 g de sfecla de zahar la care se adauga smantana cu continut redus de grasime, 1 felie de paine neagra.

Marti

Mic dejun: 1 pahar de lapte si terci din faina de hrisca.
Pranz: 250 g de peste fiert, 2 cartofi fierti, salata verde cu o lingurita de ulei vegetal.
Cina: 200 g de salata din varza alba si ceapa, la care adaugi o lingurita de ulei vegetal, 1 ou fiert, 1 pahar de lapte.

Miercuri

Mic dejun: 1 pahar de lapte, 60 g branza de vaci, 1 felie de paine neagra.
Pranz: 250 g pui la cuptor fara piele, 100 g de salata de legume la alegere, 1 pahar de suc natural de mere.
Cina: 150 g de piure de cartofi, 80 g de branza de vaci, 1 felie de paine neagra, un pahar cu lapte.

Joi

Mic dejun: 1 pahar cu suc natural de mere, 2 felii de paine prajita.
Pranz: 100 g de terci din faina de hrisca, la care adaugi o bucata mica de carne fiarta, 150-200 g de mere sau portocale.
Cina: 100 g orez brun, 150 g de salata de rosii, ceapa si o lingurita de ulei vegetal, 1 pahar de lapte.

Vineri

Mic dejun: 1 pahar de iaurt cu continut redus de grasime, 1 portocala.
Pranz: o bucatica de pui fara piele, 100 g de cartofi fierti, o ceasca de ceai fara zahar.
Cina: 150 g capsuni sau portocale, 200 g din orice fruct la alegere(mere, pere, kiwi, prune etc), 1 pahar de suc natural de mere.

Sambata

Mic dejun: 1 pahar de lapte, 200 g de terci din faina de hrisca.
Pranz: 150 g de cartofi fierti, 150 g de carne fiarta, 1 mar, 1 portocala.
Cina: 100 g de orez brun, 200 g de salata din varza alba, castraveti, piper verde, ceapa si o lingurita de ulei vegetal.

Duminica

Mic dejun: 1 pahar de lapte, 150 g de orez brun fiert.
Pranz: 200 g de peste fiert sau prajit, 100 g de cartofi fierti, 1 mar, 1 portocala, 1 ceasca de suc natural de portocale.
Cina: salata din legume la alegere, 1 felie de paine neagra, 1 mar, 1 pahar de suc natural de mere.
Este de asemenea recomandat sa bei un pahar mare de apa inaintea fiecarei mese.

 

Articol preluat de aici.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.