Dieta cu suc de orz verde

Printeaza

Se pare că orzul a fost cultivat înaintea altor cereale, fiind cea mai veche cereală despre care s-au găsit însemnări şi urme arheologice.

S-a descoperit acţiunea de a întârzia îmbătrânirea celulară şi rolul puternic antioxidant, de eliminare a radicalilor liberi, al sucului de orz verde.

Comparativ cu alte plante, orzul verde conţine:

  • de peste 250 ori mai multă vitamina A decât în salata verde
  • de peste 25 ori mai mult potasiu decât în banane
  • de peste 11 ori mai mult calciu decât în lapte
  • de peste 11 ori mai mult fier decât în ţelină
  • de peste 7 ori mai multă vitamina C decât în portocale
  • de peste 10 ori mai multă vitamina B1 decât în spanac
  • de peste 23 ori mai multă biotină decât în lapte

Consumând suc de orz verde, se constată imediat creşterea vitalităţii, a energiei, scurtarea perioadei necesare de somn, reglarea tensiunii arteriale, ameliorarea durerilor reumatismale, a artrozelor, eliminarea kilogramelor de prisos, rezolvarea problemelor de sănătate a pielii.

Prin compoziţia sa, orzul verde este cel mai valoros aliment verde, asigurând organismului vitaminele, mineralele, enzimele, clorofila şi alte elemente nutritive esenţiale.

Sucul de orz verde este recomandat persoanelor sănătoase pentru păstrarea unui metabolism echilibrat, creşterea imunităţii, asigurarea necesarului zilnic de minerale şi vitamine.

 

Dieta cu suc de orz verde

Dieta cu suc de orz verde

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.