Dieta pentru diabetici

Printeaza

Dieta pentru diabetici este susţinută de cercetări amănunţite care au demonstrat că anumiţi nutrienţi din alimente sunt esenţiali în reglarea glicemiei şi pierderea kilogramelor. Iar eficienţa lor creşte atunci când sunt consumate împreună.

Grăsimea în exces, în special cea de pe abdomen, determină inflamarea celulelor, făcându-le şi mai rezistente la insulină şi crescând nivelul glucozei dirvsânge. Această categorie de nutrienţi te ajută să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate.

Programul alimentar pentru diabetici

Vei alege meniurile în funcţie de două niveluri de calorii: 1.400 ori 1.600. (Femeile sedentare, mici de înălţime, ar trebui să urmeze planul cu 1.400 de calorii; cele înalte şi active, precum şi bărbaţii, cel cu 1.600.)

Indiferent de categoria în care te încadrezi, vei lua zilnic trei mese principale şi două gustări – fiecare va include o doză sănătoasă din cei patru nutrienţi anti-grăsime.

 

Dieta pentru diabetici

Dieta pentru diabetici

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.