Dieta cu mere

Printeaza

Merele mici pe care le găseşti în piaţă sunt cele mai sănătoase. Mâncate cu tot cu coajă, ele au complexe beneficii pentru sănătate.

Varianta I: timp de patru săptămâni, cu 20 de minute înaintea fiecărei mese, mănânci 1-3 mere.

Varianta II: timp de 1-3 zile, consumi exclusiv mere.

Varianta I este foarte eficientă în combaterea bolilor metabolice (diabet, gută, obezitate), împotriva tulburărilor de tranzit intestinal, contra unor afecţiuni respiratorii, ba chiar şi a unor forme mai uşoare de cancer.

Varianta II, mai dură, este incredibil de eficientă împotriva obezităţii, a unor afecţiuni tumorale, a colitei de putrefacţie. Cura intensivă nu poate fi ţinută de oricine, fiindu-le contraindicată persoanelor subponderale, hipotensive ori cu început de gastrită sau ulcer.

Consumul regulat de mere (1 măr/zi) ajută în prevenirea bolilor de inimă, a tulburărilor hepatobiliare, a afecţiunilor reumatice, a cancerului.

Otetul de mere

Obţinut prin fermentare, este folosit în tratarea tenului (închidere porii şi înlătură excesul de sebum), dar şi în dieta zilnică în lupta împotriva kilogramelor în plus, a colesterolului, a digestiei defectuoase.

 

Dieta cu mere

Apple and brie fondue

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.