Despre dieta Pritikin

Printeaza

Dieta Pritikin este faimoasă în întreaga lume, iar istoria o recomandă ca fiind una uşor de urmat, cu efecte remarcabile.

La clinicile Pritikin Longevity Centers se abonează anual zeci de mii de oameni dornici să îşi schimbe ritmul de viaţă şi felul haotic de a se hrăni.

Pritikin militează pentru o modelare şi a stării psihice, nu doară celei fizice.

Doctorii, cercetătorii şi specialiştii în nutriţie de la clinicile Pritikin au gândit un tip de alimentaţie uşoară, dar hrănitoare, din care nu este exclusă carnea, însâ poate fi consumată doar în cantităţi mici, atât cât organismul are nevoie.

Pritikin îndeamnă adepţii la consumul produselor şi alimentelor cu o densitate mică de calorii, la servirea meselor pregătite acasă, bogate în fructe, legume, cereale şi lactate cu un conţinut scăzut de grăsime. Peştele şi carnea de viţel sunt permise uneori, dar porcul şi oaia nu.

De asemenea, Pritikin încurajează mâncarea neprocesată, crudă şi sănătoasă.

 

Despre dieta Pritikin

Despre dieta Pritikin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.