Despre chili

Printeaza

Acest tip special de ardei iute conţine mult mai multă capsacină, care dă gustul iute ardeilor, şi este principalul ingredient folosit pentru a se obţine chutney iute.

Seminţele şi cotorul conţin, în general, circa 90-99% din toate substanţele iuţi din ardei, concentraţia acestora scăzând în părţile mai îndepărtate de cotor.

Din acest motiv, la multe soiuri iuţi vârful ardeiului nu este la fel de iute ca şi cotorul.

Cu cât lăsaţi mai mult ardeiul să fiarbă în gem, cu atât mai mult gust va lăsa; dacă îl lăsaţi numai puţin, rezultatul va fi un produs delicat, uşor iute.

 

Despre chili

Despre chili

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.