Canapele de paste cu salam din: fidea, ou, smantana, unt, rosii, busuioc, mozzarella, salam, sare, piper. Ingrediente: 200 g fidea sare 1 ou 2 linguri smântână piper 4 linguri unt 3 roşii 1/2 legătură busuioc 300 g mozzarella 200 g salam feliat Mod de preparare: Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu […]
Despre aperitive: Ce sunt canapelele
PrinteazaCanapelele sunt felii de pâine pregătite ca pentru tartine, însă în general puţin mai groase.
Feliile de pâine se prăjesc bine (până ce se rumenesc puţin) într-o tigaie, cu unt, margarină sau ulei.
După ce se răcesc, sunt folosite ca suport pentru tartine sau îmbucături.
Varianta de post a canapelelor presupune utilizarea exclusivă a uleiului sau a margarinei vegetale pentru prăjit.
Canapelele constituie suportul pentru tartinele „cu pretentii”, în locul pâinii simple.
Pofta buna!
Canapele cu verdeata
Canapele cu verdeata din: paine, oua, maioneza, verdeata, sare. Ingrediente: 4 felii de pâine 4 ouă 3 linguri de maioneză verdeaţă (de preferat asmăţui) sare Mod de preparare: Ouăle se fierb tari. Pâinea se prăjeşte în toaster. Ouăle fierte se decojesc, se taie cubuleţe şi se mixează uşor cu maioneza, apoi cu verdeaţa tocată fin. Crema […]
Canapele de mamaliga
Canapele de mamaliga din: malai, apa, sare, telemea, piept de porc, ulei, piper, rosii, castraveti, cimbru. Ingrediente: Pentru mămăligă: 250 g mălai 200 ml apă 50 g telemea rasă sare Pentru umplutură: 300 g piept de porc 1 lingură ulei sare piper roşii castraveţi cimbru proaspăt Mod de preparare: Se pune la fiert apa […]
Canapele cu hering
Canapele cu hering Pentru:12 persoane Ingrediente: 24 canapele 1 cutie de heringi în saramură 7 linguriţă muştar 30 g unt 60 g capere 1/2 lămîie verdeaţă puţin ulei Mod de preparare: Canapelele sînt felii de piine fără coajă puţin prăjite şi tăiate în diverse forme (ovale, dreptunghiulare, pătrate) pe care se pun alimentele […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/despre-aperitive-ce-sunt-canapelele html