Deserturi Simple si Rapide (2016)

Printeaza

Deserturi Simple si Rapid:

Tarta_cu_prune_uscate_si_caramel

Tarta cu prune uscate si caramel

Tarta cu prune uscate si caramel din: faina, unt, oua, zahar, lapte, prune, lamaie. Ingrediente: Pentru blat:  75 g făină (până la 100 g, pentru a putea lucra aluatul)  60 g unt  1 gălbenuş  30 g zahăr pudră  1 lingură lapte Pentru umplutură:  250 g prune uscate  20 g zahăr pudră Pentru cremă:  300 ml […]

Chec_cu_ciocolata_si_vanilie

Chec cu ciocolata si vanilie

Chec cu ciocolata si vanilie din: oua, unt, ciocolata, zahar, cacao, faina, praf de copt, sare, rom, ulei, praf de copt, esenta de vanilie. Ingrediente: Pentru blatul de ciocolată: 5 ouă  100 g unt  100 g ciocolată amăruie (o tabletă)  100 g zahăr  2 linguri cacao neagră  200 g făină  1 linguriţă praf de copt […]

Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata (varianta)

Mousse de ciocolata din: oua, zahar, lapte, faina, sare, cacao, zahar vanilat, esenta de migdale, mascarpone, frisca, fulgi de ciocolata, fulgi de porumb, capsune, biscuiti. Ingrediente: 4 gălbenuşuri 175 g zahăr 400 ml lapte 2-3 linguri făină un praf sare 2-3 linguri cacao un plic zahăr vanilat esenţă de migdale 200 g brânză mascarpone 200 […]

Reteta de placinta cu mac

Reteta de placinta cu mac

Placinta cu mac din: faina, oua, zahar, margarina, praf de copt, lapte, mac, zahar vanilat. Ingrediente: Pentru aluat: 400 – 450 g făină albă pentru un aluat potrivit 3 gălbenuşuri 150 g zahâr 200 g margarină pentru copt şi gătit la temperatura camerei 1 pachet praf de copt 75 -100 ml lapte (cât cuprinde aluatul) […]

Corn pufos cu cirese

Corn pufos cu cirese

Corn pufos cu cirese din: drojdie, lapte, faina, zahar, sare, unt, oua, cirese. Ingrediente: 1 pliculeţ drojdie uscată 350 ml lapte cald 500 g făină 225 g zahăr un vârf de cuţit subţire de sare 1 pachet de unt 4 gălbenuşuri 2 albuşuri, opţional 1/2 kg cireşe   Mod de preparare: Se pregăteşte maiaua din […]

Eclere cu crema de cappuccino

Eclere cu crema de cappuccino

Eclere cu crema de cappuccino din: faina, oua, sare, apa, ulei, lapte, oua, zahar, zahar vanilat, cappuccino, faina, sare, unt, ciocolata alba. Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină 3 ouă un praf sare 125 ml apă 75 ml ulei de floarea-soarelui Pentru cremă: 500 ml lapte 6 gălbenuşuri 14 linguri zahăr un plic zahăr vanilat […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.