Deserturi pentru Paşti

Printeaza

 

Retete de Paşte:

 

Desert_1

Mere cu nuci

Mere_cu_nuciMere cu nuci din: musli, lapte, nuci, stafide, rom, scortisoara, lapte, gabenusuri, faina, esenta de vanilie si zahar. Ingrediente: 4 linguri cu musli 200 ml lapte 100 g nuci 100 g stafide 50 ml rom 2 lingurite de scortisoara pentru sos: 500 ml lapte 3 galbenusuri 2 lingurite de faina 1 esenta de vanilie 250…

Read more »

Minitort cu foi de clatite

Minitort_cu_foi_de_clatiteMinitort cu foi de clatite din: lapte, apa minerala, ulei, oua, fiana, arome, mere verzi, batoane de scortisoara, ghimbir, zahar si esenta de vanilie. Ingrediente: pentru clatite: 1/2 lapte 1 cana apa minerala 2-3 linguri de ulei 2 oua faina ulei pentru copt arome pentru umplutura: 10 mere verzi cu coaja tare 1-2 batoane de…

Read more »

Reteta zilei: Inghetata de banane si unt de arahide cu bacon

Inghetata_de_banane_si_unt_de_arahide_cu_bacon_8Inghetata de banane si unt de arahide cu bacon din: banane, unt, miere, bacon, unt de arahide, smantana, lapte, zahar si esenta de vanilie. Ingrediente: 4 banane, feliate 2 linguri de unt nesarat ¼ ceasca de miere bacon unt de arahide 1 cana de smantana rece 1 cana de lapte rece ⅓ cana de zahar…

Read more »

Negrese cu migdale

Negresa_cu_migdale.pngO reteta delicioasa de negresa cu: unt, zahar tos, oua, faina, cacao, zahar vanilat, praf de copt, migdale, portocale, sare, limeta, sos de caramel, sos de ciocolata. Ingrediente: 150 g unt 250 g zahăr tos 4 ouă 300 g făină 130 g cacao două pliculeţe zahar vanilat un pliculeţ praf de copt 100 g migdale…

Read more »

Reteta zilei: Tort cu crema de caise si glazura de martipan

Tort_cu_crema_de_caise_si_glazura_de_martipan_12Tort cu crema de caise si glazura de martipan din: fructe uscate, cirese, zahar pudra, vin rosu, coniac, coaja de lamaie, suc de lamaie, coaja de portocale, suc de portocale, scortisoara, faina, unt, zahar brun, migdale, oua, sare, condimente mixte, scortisoara, coniac, gem de caise, suc de lamaie, martipan si glazura fondanta. Ingrediente pentru blat: 750g…

Read more »

Fursecuri cu crema si zmeura

Fursecuri_cu_crema_si_zmeuraFursecuri cu crema si zmeura din: lapte, drojdie, faina, zahar tos, unt, oua, sare, zahar pudra, zahar vanilat, amidon alimentar, seminte de susan, scortisoara, zmeura, stafide, rom si portocale confiate. Ingrediente: 750 ml lapte 7 g drojdie uscata 500 g faina 90 g zahar tos 150 g unt 3 oua 3 g sare 60 g…

Read more »

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.