Deserturi gustoase: Tort cu cafea

Printeaza

Tort cu cafea din: faina, unt, zahar, cafea espresso, praf de copt, cacao, oua, esenta de rom, sare, crema, galbenusuri, zahar tos si nes.

Ingrediente:Tort_cu_cafea

  • 150 g faina
  • 150 g unt
  • 10 g zahar
  • 150 ml cafea espresso
  • 2 lingurite cu prafde copt
  • 30 g cacao
  • 3 oua
  • esenta de rom
  • sare

pentru crema:

  • 200 g crema
  • 2 galbenusuri
  • 150 g zahar tos
  • 7 linguri cu nes

 

Mod de preparare:

Cerne făina cu praful de copt şi cacaua. In­corporează untul topit şi răcorit, cafeaua şi ouăle bătute cu zahărul. Toarnă compoziţia într-o formă de tort cu pereţi detaşabili tape­tată cu hârtie de copt şi dă la cuptor 30-40 de minute.

Lasă blatul să se răcească şi taie-l în trei. Freacă spumă untul cu zahărul şi gălbenuşurile, apoi încorporează nesul dizolvat în două linguri cu apă fierbinte. Umple cu cremă blaturile de tort şi dă la rece câteva ore.

Tort cu cafea

Tort_cu_cafea

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tort de cafea

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Tort cu cafea, mai bine nu bei o cafea si mananci niste paine?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.