Deserturi cu ciocolata (2016)

Printeaza

Deserturi cu ciocolata:

Desert_cu_banane_portocale_si_ciocolata

Desert cu banane, portocale si ciocolata

Desert cu banane, portocale si ciocolata din: zahar pudra, apa, banane, smantana, portocale,  lămâie, fulgi de ciocolata, mentă verde, zahar. Ingrediente: 200 g zahar pudra 200 ml apa 4 banane 300 g smantana zeama de la 2 portocale zeama de la 1 lămâie 50 g fulgi de ciocolată Pentru ornat: coaja de la 1 portocală coaja de la 2 […]

Desert_cu_visine_ciocolata_si_vanilie

Desert cu visine, ciocolata si vanilie

Desert cu visine, ciocolata si vanilie din: vişine, ciocolată amăruie (70% cacao), unt, dulceaţă de vişine, baton de vanilie, ou, zahar, făină, zahăr vanilat. Ingrediente: 50 g vişine 80 g ciocolată amăruie (70% cacao) 80 g unt 2 linguri dulceaţă de vişine 1 baton de vanilie 1 ou 50 g zahăr 60 g făină 100 ml frişcă 1 lingură zahăr vanilat Mod de […]

Jeleu din cafea de ghinda

Desert cu portocale, ciocolata si branza dulce

Desert cu portocale, ciocolata si branza dulce din: biscuiţi cu cacao, ciocolata menaj, branza dulce, smântână, zahăr pudră, esenţă de vanilie, portocale. Ingrediente: 200 g biscuiţi cu cacao 200 g ciocola­tă menaj 500 g brânză dulce 200 g smântână 100 g zahăr pudră 1 lingură esenţă de vanilie 2 portocale Mod de preparare: Topeşti la bain-marie ciocolata menaj. […]

Desert_cu_migdale_si_ciocolata

Desert cu migdale si ciocolata

Desert cu migdale si ciocolata din: migdale, zahar, frisca, zahar, vanilina, oua, sare, esenta de migdale, ciocolata fondanta. Ingrediente:  120 g de migdale tăiate lamele 180 g de zahăr 300 ml de frişcă proaspătă 50 g de zahăr pudră 1 pliculeţ cu vanilinâ 3 ouă 1 vârf de cuţit de sare esenţă de migdale 100g […]

Desert_cu_banana_ciocolata_si_iaurt

Desert cu banana, ciocolata si iaurt

Desert cu banana, ciocolata si iaurt din: banană, cioco­lată, cereale integrale, iaurt simplu degresat. Ingrediente: 1 banană cioco­lată cereale integrale 1 iaurt simplu degresat Mod de preparare: Tai pe lungime o banană şi aşez cele două bucăţi pe o farfurie. Pun peste acestea o pastă alcătuită din sirop de cioco­lată şi iaurt simplu degresat. Apoi presar cereale integrale. Este […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.