Desert vegan

Printeaza

Desert vegan din: banane, caju, stafide, fulgi de cacao, pudra de cacao.

Ingrediente:Desert vegan

  • 2 banane
  • 100 g caju sau migdale
  • 50 g stafide
  • 25 g goji
  • 100 g fulgi de cocos
  • 25 g pudră de cacao

 

Mod de preparare:

Pui migdalele sau caju-ul să se înmoaie în apă rece. După 3-4 ore, le scurgi şi le mărunţeşti în robotul de bucătărie. Adaugi bananele, stafidele, goji şi fulgii de cocos şi mixezi din nou, până obţii o pastă fină.

Impărţi pasta în două părţi egale. Colorezi o parte de compoziţie cu pudră de cacao, de preferinţă din cea ecologică.

Intr-un castronel tapetat cu folie alimentară, pui compoziţia albă, presând-o cu dosul lingurii. Peste ea pui compoziţia maro şi o presezi, de asemenea. Păstrezi desertul în frigider pentru 3 ore.

Il răstorni pe o farfurie, îndepărtezi folia şi decorezi cu stafide. Il poţi consuma şi la micul dejun.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.