Desert vanilat

Printeaza

Desert vanilat din: frisca, zahar, oua, pastaie de vanilie, sos de ciocolata, fursecuri.

Ingrediente:Desert_vanilat

  • 250 ml frisca lichida
  • 6 linguri zahar
  • 2 oua
  • o pastaie de vanilie

pentru servit:

  • sos de ciocolata
  • fursecuri

 

Mod de preparare:

Ouăle se separă, iar apoi gălbenuşurile, 5 linguri de zahăr şi seminţele păstăii de vanilie se amestecă. Frişca lichidă se bate şi se amestecă apoi cu crema de la punctul 1. Se bat albuşurile spumă cu o lingură de zahăr şi se adaugă şi acestea.

Se amestecă bine şi se dă îngheţata la congelator pentru 12 ore. Din 3 în 3 ore se amestecă bine cu o furculiţă ca să se îndepărteze cristalele de gheaţă. Se Serveşte cu sos de ciocolată şi fursecuri.

Desert vanilat

Desert_vanilat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.