Desert: Prajitura cu scortisoara

Printeaza

Prajitura cu scortisoara din: zahar, oua, miere, faina, margarina, scortisoara, unt.

Ingrediente:Prajitura cu scortisoara

  • 200 g zahăr tos
  • 6 ouă
  • 75 g miere
  • 300 g făină albă de grâu
  • 150 g margarină
  • 2 linguriţe rase praf de scorţişoară
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine împreună margarina, zahărul, mierea şi praful de scorţişoară. Se adaugă ouăle bătute înainte uşor cu un tel.

Se bat împreună, omogenizându-se cu faina turnată ploaie şi se lasă o jumătate de oră să se odihnească. Se întinde într-o formă unsă cu unt şi presărată cu faină.

Se coace în cuptorul încins, aproximativ zece minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.