Desert: pere coapte

Printeaza

Desert: pere coapte din: pere, miere, apa, prune.

Ingrediente:Desert_pere_coapte

  • 2 pere
  • 2 linguriţe miere
  • 4 linguri apă
  • 100 g prune

 

Mod de preparare:

Speli perele şi le tai în jumătate. Incingi cuptorul şi le aşezi împreună cu prunele într-o tavă. Torni peste ele mierea amestecată cu apa. Laşi la cuptor 35 de minute.

Când sunt gatâ, le scoţi şi, dacă vrei, le decorezi după imaginaţie. Le serveşti calde.

Desert: pere coapte

Desert_pere_coapte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.