Negresa cu migdale din: ciocolata, unt, faina, zahar, oua, migdale.
Ingrediente:
200 g ciocolată
130 g unt
200 g zahăr pudră
100 g făină
4 ouă
50 g migdale
Mod de preparare:
Ciocolata şi untul făcute bucăţi se pun la topit la bain-marie.
Se trage apoi vasul de pe foc, se adaugă zahărul şi se amestecă. Se pun ouăle, pe rând, se adaugă făina, se amestecă şi apoi se pun migdalele mărunţite.
Se toarnă aluatul în tava de copt unsă cu unt şi se coace 20 de minute.
Negresa simpla din: cacao, unt, faina, vanilie, zahar, ciocolata. Ingrediente: 125 g făină de hrişcă 80 g cacao 1/2 linguriţă sare 200 g unt 200 g zahăr alb 1 linguriţă esenţă de vanilie 3 ouă medii 200 g ciocolată amară Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 175°C şi se tapetează o tavă de […]
Negresa cu ciocolata neagra din: ciocolata, oua, zahar, faina, praf de copt, sare, unt. Ingrediente: 200 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahăr 100 g făină un plic praf de copt un praf sare 100 g unt Mod de preparare: Ouăle se freacă bine cu zahărul până ce acesta se topeşte şi rezultă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.