Desert: mere cu dulceata

Printeaza

Desert: mere cu dulceata din: mere, fructe din dulceata, unt, frisca, zahar.

Ingrediente:Desert: mere cu dulceata

  • 2 mere
  • 2 linguriţe fructe din dulceaţâ
  • 1/2 linguriţă unt
  • 1 lingură frişcă bătută, îndulcită cu zahâr

 

 

 

Mod de preparare:

Se scoate coceanul merelor şi se introduce în locul lui cate o linguriţă de dulceaţă.

Se unge tava cu unt, se aşază merele cu dulceaţa şi se dau la cuptorul încins.

Se coc 40-50 de minute. Se servesc calde, simple.

Reci se ser­vesc cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.