Desert cu frisca si sos de caramel

Printeaza

Desert cu frisca si sos de caramel din: mar, frisca, inghetata de vanilie, sos de caramel.

Ingrediente:Desert_cu_frisca_si_sos_de_caramel

  • 1 mar
  • 500 g frisca
  • 200 g inghetata de vanilie
  • sos de caramel

 

 

 

 

Mod de preparare:

Decojim mărul şi îl tăiem rondele. Punem rondelele într-o tavă şi le coacem 10 minute în cuptor, la foc moderat. Pregătim 4 cupe, în care vom pune o bază de îngheţată şi adăugăm alternativ, straturi de frişcă şi sos de caramel.

Desert cu frisca si sos de caramel

Desert_cu_frisca_si_sos_de_caramel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.