Desert fara foc

Printeaza

Desert din: smantana, fulgi de porumb, nuci zdrobite, caise uscate, miere si scortisoara.

Ingrediente:Desert

  • 500 ml smantana proaspata
  • 200 g fulgi de porumb
  • 50 g nuci zdrobite
  • 100 g caise uscate
  • 4 linguri miere
  • 1/2 lingurita scortisoara

 

Mod de preparare:

Fulgii de porumb se amestecă bine cu mierea, nucile, caisele uscate, tăiate în cubuleţe şi se presară cu scorţişoară. Pasta obţinută se întinde într-o tavă, într-un strat cu grosimea de 2 cm. Dacă pasta este prea tare, se mai adaugă miere, dacă este prea moale, se mai pun nuci.

Se pune tava la frigider pentru 2 ore. Din smântână se bate cu mixerul frişca. Se taie foaia din tavă în pătrate, acestea se servesc acoperite cu un strat de frişcă proaspăt bătută.

Desert

Desert

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • desert fara foc

1 comentariu

  1. Interesant desertul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.