Desert delicios cu piersici

Printeaza

Desert delicios cu piersici din: oua, zahar, lapte dulce, faina, praf de copt, zahar vanilinat, sare, mango, compot de piersici, fructe confiate, ulei.

Ingrediente:Desert_delicios_cu_piersici

  • 3 oua
  • 80 g zahar
  • 150 ml lapte dulce
  • 220 g faina
  • un pliculet praf de copt
  • doua pliculete cu zahar vanilinat
  • un praf de sare
  • doua bucati de mango
  • un borcan cu compot de piersici
  • 100 g fructe confiate
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se pun ouăle, zahărul tos, zahărul vanilinat şi sarea. Se mixează până când amestecul îşi dublează volumul, se adaugă praful de copt, laptele dulce rece, fructele confiate tocate mărunt şi făina. Se mixează până se obţine o compoziţie omogenă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 20 de minute.

Mango se spală, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se amestecă bine cu aluatul, se incinge ulei intr-o cratita adanca, se ia din compozitie cu o lingura si se toarna in ulei. Se prajesc pana devin aurii si se scot pe un servet absorbnat.

Se asaza pe platouri jumatati de piersici, se pun deasupra gogosele, se stropesc cu siropul de la compotul de piersici si se servesc imediat.

O parte din piersici se pot toca marunt si adauga in aluat, marind cantitate de faina.

Desert delicios cu piersici

Desert_delicios_cu_piersici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.