Desert delicios: Creme brulee

Printeaza

Creme brulee din: oua, lapte, frisca, zahar pudra, ciocolata alba de menaj, zahar brun.

Ingrediente:Creme brulee

  • 3 ouă
  • 300 ml lapte
  • 80 ml frişca lichidă
  • 90 g zahăr pudră
  • 140 g ciocolată albă de menaj
  • zahăr brun pentru stratul exterior

 

Mod de preparare:

Laptele şi frişca lichidă se pun la fiert. Când clocoteşte, se pune ciocolata ruptă bucăţi şi se amestecă.

Se mixează ouăle cu zahărul până ce se albesc şi-şi dublează volumul, apoi se adaugă amestecul cu ciocolată.

Se repartizează în formele de copt, se lasă la cuptor 30 de minute, apoi se presară zahăr brun şi se mai lasă 5 minute.

După răcire, se pun formele 8 ore la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.